Kiezers op Leefbaar 3B waanzinnig bedankt!

Klinkende overwinning Leefbaar 3B

Leefbaar 3B is bij de verkiezing van de gemeenteraad van Lansingerland voor de derde keer op rij de grootste partij geworden in Lansingerland. Lijsttrekker Simon Fortuyn kon zijn geluk niet op, we gingen voor goud en dat is gelukt. Complimenten aan het campagneteam “Geweldig dat de kiezers ons in grote getale steunen” gaf hij aan in een interview met Gerrit van Loon van het AD. Het is een mooi compliment aan de partij voor al het werk van de afgelopen jaren en aan het Campagneteam!

Leefbaar 3B is van 7 naar 9 zetels gestegen.

Alle kiezers op Leefbaar 3B bedankt voor het vertrouwen.

 

 

Leefbaar 3B is gestegen naar 9 zetels.

 

 

 

 

 

 

 

De VVD heeft ook gewonnen en is van 5 naar 7 zetels gegaan en daarmee tweede geworden . Het CDA is derde geworden met 5 zetels en daarmee hebben zij 1 zetel verloren. De ChristenUnie is gelijk gebleven met 3 zetels. WIJ Lansingerland is van 2 naar 3 zetels gegaan. D66 is van 4 naar 3 zetels gegaan. GroenLinks heeft zich verdubbeld en is van 1 naar 2 zetels gegaan. De PvdA is van 2 naar 1 zetel gegaan. Partij Neeleman heeft geen zetel behaald en moet zijn ene zetel inleveren.

Morgen 23 maart om 10:00 uur maakt het hoofdstembureau in een openbare bijeenkomst, onder voorzitterschap van de burgemeester, in de raadzaal van het gemeentehuis de officiële uitslag bekend.

Dan is ook bekend wie er met voorkeurstemmen in de raad is gekozen.

2 Comments

 1. Een zeer juiste uitslag en dit omdat 6708 maal goed is geluisterd naar 1 van de vele vrijwilligers welke een constant goed betoog hielden bij de bezoeken aan de centra en de vele bijeenkomsten.
  Wij gaan nooit voor zilver mijnheer P maar altijd voor goud. Nu nog even de slagroom op de taart bij de coalitiebesprekingen en dan weer 4 jaren goed luisteren naar de inwoners.
  Proficiat

 2. Treffend gesproken , heer Peter Munten…..!

  Leefbaar 3B gaat niet voor gemeentelijk zilver- zoals de partij van meneer P – maar voor gemeentelijk goud.

  De construktieve burgerman/vrouw heeft geen behoefte aan vluchtige symbolieken of issue-fratsen die gedurende een korte tijdpoos ‘en voque’ zijn .

  Hij/zij heeft meer behoefte aan duurzaam veilig en prettig wonen / werken in de Randstad -oase van Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk. (ook genaamd de gemeente Lansingerland ).

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*