Het werd stil aan de overkant !

Vanaf eind maart maakt de fractievoorzitter van de VVD, de heer Van Noort zich buitengewoon druk over hoogte van de kosten ten behoeve van deskundigheidsbevordering van het college en de hoogte van representatiekosten van het college om ondernemers van Lansingerland economisch een steuntje in de rug te geven. De VVD leeft bij monde van zijn fractievoorzitter in de veronderstelling dat het college verkwistend bezig is. Tijdens de raadvergadering rekende Leefbaar 3B fractievoorzitter Wouter Hoppenbrouwer voor dat gemiddeld de jaarlijkse kosten voor deskundigheidsbevordering en representatie € 11.000 euro bedraagt.

Wouter Hoppenbrouwer heeft de moeite genomen de kosten voor deskundigheidsbevordering en representatie van het vorige college vanaf 2011 te onderzoeken. Aan dat college nam de VVD deel. Uit dat onderzoek bleken jaarlijkse kosten gemiddeld € 12.350 zijn. Door deze feiten verdween de stemmingmakerij als sneeuw voor de zon en werd het stil aan de overkant van de raadszaal.

  • Is het noodzakelijk dat het college aan deskundigheidsbevordering doet? Ja, vindt Leefbaar 3B en dat kost geld, dat is logisch.
  • Is het noodzakelijk dat het college in representatieve zin geld besteedt om het bedrijfsleven economisch gezien te helpen, waar dat kan? Ja, vindt Leefbaar 3B en dat kost geld, dat is logisch.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*