Bas van Driel – Vrijwilliger van het jaar

Vrijwilliger_bedankt_Leefbaar3BTijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Lansingerland heeft burgemeester Pieter van de Stadt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Het is Bas van Driel. Hij is vrijwilliger bij Poortwerk in Berkel en Rodenrijs. Bij Poortwerk werken zo’n veertig mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die allerlei soorten productie- en inpakwerk doen voor verschillende externe opdrachtgevers.  Al langere tijd ondersteunt Bas van Driel als vrijwilliger twee dagen per week cliënten van Poortwerk bij hun dagelijkse werkzaamheden. lees meer

Bas van Driel krijgt oorkonde en beeldje uitgereikt
Bas van Driel krijgt oorkonde en een beeldje uitgereikt

De vrijwilligersgroep van het jaar zijn de vrijwilligers van het museum van de Stichting Molenaars Oude Tractoren Collectie. Het museum is vanaf 1992 stapsgewijs opgebouwd en is opgenomen in het Museum Register Nederland.

Vrijwilligersgroep Tractormuseum Molenaar krijgt oorkonde en een beeldje
Vrijwilligersgroep Tractormuseum Molenaar krijgt oorkonde en een beeldje uitgereikt

Bas van Driel en de vrijwilligers van het Tractormuseum zijn voorbeelden voor geheel Lansingerland. Zij zijn geen uitzondering. In Lansingerland zijn enorm veel vrijwilligers die eigenlijk ook allemaal een eerste prijs verdienen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*