Algemene Ledenvergadering donderdag 24 mei 2012

Beste leden,

Graag nodig ik u namens het bestuur van Leefbaar 3B uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Deze vergadering wordt gehouden op donderdag 24 mei 2012 van 19.30 uur tot 22.00 uur in het restaurant van Zwembad ‘De Windas’, Berkelseweg 95, Bergschenhoek. De zaal is vanaf 19.15 uur geopend.

Een uitnodiging, agendavoorstel en overige stukken kunt u vinden onder het tabblad ‘Downloads’. Zoals bekend was de bestuursfunctie van secretaris nog vacant. Leden worden van harte uitgenodigd zich kandidaat te stellen voor deze bestuursfunctie. U kunt dit kenbaar maken aan het bestuur tot 22 mei a.s.

Heeft u punten die u tijdens deze vergadering aan de orde wilt stellen, dan verzoeken wij u deze uiterlijk op 17 mei a.s. kenbaar te maken aan het bestuur, zodat wij deze nog aan de agenda kunnen toevoegen.

In de agenda is ruimte gemaakt voor een interactief programma met de fractie. Welke keuzes moeten gemaakt worden nu er moet worden bezuinigd.

Tenslotte nodigen wij belangstellende niet-leden graag uit een kijkje te komen nemen op onze Algemene Ledenvergadering en deel te nemen aan het interactieve gedeelte over welke keuzes moeten worden gemaakt nu er moet worden bezuinigd. Vanzelfsprekend hebben niet-leden, in het geval een agendapunt in stemming moet worden gebracht, geen stemrecht.

Na afloop van de vergadering is er een informeel samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Ik hoop op een goede opkomst.

Vriendelijke groet,

Willem A. van Hattem, voorzitter L3B

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*