Afscheid wethouder Jeroen Heuvelink

Tijdens de vergadering van donderdag 14 juni heeft de gemeenteraad van Lansingerland afscheid genomen van D66 wethouder Jeroen Heuvelink.

Burgemeester Pieter van de Stadt bedankte wethouder Jeroen Heuvelink voor zijn inzet voor de gemeente. Op het terrein van duurzaamheid, natuur- en recreatiegebieden en leefomgeving heeft Jeroen Heuvelink onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op het beleid.

Jeroen Heuvelink kwam in 2010, als één van de oprichters van D66 Lansingerland, in de gemeenteraad. Met twee zetels timmerden de Democraten destijds hard aan de weg. Bij de verkiezingen van 2014 leverde dat vier zetels in de raad op en een plaats op in het college van Leefbaar 3B, CDA, D66 en ChristenUnie. Jeroen Heuvelink was als wethouder onder andere verantwoordelijk voor Duurzaamheid, Jeugdzorg, Milieu, Onderwijs, Ruimtelijke ordening en bestemmingsplannen.

Leefbaar 3B bedankt Jeroen Heuvelink voor zijn grote inzet voor onze gemeente Lansingerland en wenst hem het aller beste. Jeroen gaf in zijn afscheidsrede aan dat hij de politiek niet verlaat, maar in welke vorm, dat gaf hij niet aan. Misschien zien we zijn naam volgend jaar wel op de D66 lijst voor de verkiezing van de Provinciale Staten van Zuid-Holland staan.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*