Afscheid directeur 3B Wonen Frans Weterings

“Met trots kijk ik terug op wat ik in 16 jaar samen met mijn 3B Wonen collega’s heb kunnen betekenen voor betaalbaar wonen in Lansingerland.” Deze tekst stond op de uitnodiging van de afscheidsbijeenkomst van Frans Weterings.

Tijdens de bijeenkomst is door de bekende hoogleraar demografie Jan Latten een gloedvolle, amusante, maar vooral interessante presentatie gegeven wat de demografische ontwikkeling in Nederland en ingezoomd op wat dit in Lansingerland betekent voor het type woningen wat in de toekomst nodig is. Latten was jaren lang de hoofddemograaf van het CBS. lees meer

In het verhaal van Latten was een bevestiging te vinden met het standpunt van Leefbaar 3B dat de behoefte aan woningen in de sociale huursector (maximale huur € 720 per maand) en vrije sector met een maandhuur tussen de € 720 en € 950 fors aan het toenemen is. Leefbaar 3B zal zich blijven inzetten voor toename van het aantal woningen in deze twee categorieën in Lansingerland.

Namens Leefbaar 3B hebben de raadsleden Marjolein Gielis en Jan Pieter Blonk een afscheidscadeautje aan Frans Weterings gegeven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*