Soap standplaatsen Berkel centrum nog niet ten einde

Met een raadsbreed aangenomen motie op 28 maart 2019 werd wethouder Kathy Arends (VVD) verzocht om uiterlijk vóór het zomerreces met alle betrokken partijen tot een oplossing te komen voor het probleem met de standplaatsen in Berkel centrum, waaronder de bloemenkraam van Steentjes.

Het is een slepende kwestie, waar veel commotie over is. Over een week begint het in de motie genoemde zomerreces en de raadsleden waren nog steeds niet geïnformeerd over een op handen zijnde oplossing. Daarom is er tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag door Leon Hoek (WIJ Lansingerland) en Marjolein Gielis (Leefbaar 3B) een extra agendapunt ingebracht voor deze kwestie. lees meer

Gedurende dat debat werd duidelijk dat de oplossing voor de standplaatsen ook de komende week niet wordt verwacht. De wethouder heeft van de raad tot komende 1 augustus uitstel gekregen om tot een volledig gedragen oplossing te komen. Lukt dat niet, dan zal ze een keuze moeten maken en dat kan een oplossing zijn, die niet voor alle betrokken partijen voor 100% bevredigend is.

Leefbaar 3B heeft de wethouder gevraagd om nog een uiterste inspanning te doen en de creativiteit tot het maximum op te rekken om vóór 1 augustus wél tot een 100% oplossing te komen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*