Nachtelijke overlast bij Zwanenbloem in Bleiswijk

HangJongerenBij de flat Zwanenbloem in Bleiswijk heeft de politie in het weekend van 12 juni twee keer moeten optreden. Beide keren vanwege samenscholende jeugd bij het speelveld tegenover de Zwanenbloem. In de nacht van zaterdag op zondag was dat zelfs om half twee en dat is toch écht geen kinderspeeltijd meer. Bij één van de bewoners werden de volgende ochtend gebroken bierflesjes op het balkon aangetroffen. Gezien de afstand tussen het balkon en het speelveld, zijn die daar niet geheel per ongeluk beland.

Tijdens dit weekend zijn er veel examenfeestjes geweest en we hopen dat dit een incident betreft, maar voor de veiligheid heeft Leefbaar 3B woordvoerster Marjolein Gielis de burgemeester gevraagd om met de politie te bespreken of deze locatie de komende weken wat extra aandacht kan krijgen tijdens de late en nachtelijke uren in het weekend. De burgemeester heeft uitgelegd hoe er in een dergelijke situatie wordt gewerkt. Er zal in ieder geval contact worden opgenomen met de betreffende bewoners. Als blijkt dat er van een structurele situatie sprake is, zal er in samenspraak met politie en jeugd- en jongerenwerk een plan van aanpak op deze overlastsituatie worden opgesteld.

1 Comment

  1. De gemeente moet hier aandacht aan besteden en toegeven dat hier een onjuiste plaats is gekozen voor vermaak!!!! door kinderen.
    recht tegenover dit veld komt een 2e Zwanenbloem en dan is het niet prettig wonen voor bewoners welke in deze tijd nog een hoge koopsom willen en kunnen neerleggen. Gemeente neem uw verantwoording.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*