Medewerkers Middin in het zonnetje gezet

 

Medewerkers Middin en wethouder Simon Fortuyn
Medewerkers Middin en wethouder Simon Fortuyn

Medewerkers van Middin zijn in het zonnetje gezet. “Een centrum om door een ringetje te halen! Daar zorgen jullie voor met jullie werk” zei wethouder Simon Fortuyn, die blij is met de medewerkers van Middin. Onder andere Chris, Rinus en Carolien doen mee aan een proef van twee maanden. Tijdens die periode houden zij iedere vrijdag een opruimronde in de drie winkelcentra van Lansingerland.

Middin

Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verrichten bij Middin werk dat aansluit bij hun mogelijkheden en interesses. In Lansingerland biedt Middin de mogelijkheid in een beschutte omgeving te werken bij Poortwerk. Maar ook buiten de deur zijn er mogelijkheden. De proef met het opruimen van zwerfvuil in Lansingerland is er daar één van.

Schoon en goed voor het milieu

Wethouder Simon Fortuyn benadrukte dat het werk belangrijk is. “Jullie zorgen er ook voor dat het hier schoon blijft. Daar wordt iedereen, jullie, wij én onze inwoners, blij van. Het is ook nog eens goed voor het milieu. Plastic en diverse soorten rommel vergaat niet snel. Ontzettend goed dus dat dit snel opgeruimd wordt.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*