Beurs “Gezond en Wel zijn” voor herhaling vatbaar

Gezond_Wel_ZijnAfgelopen donderdag 4 februari zijn voor Leefbaar 3B, Leon Erwich en Nicole Lengkeek naar de eerste Beurs “Gezond en Wel zijn” geweest. De beurs is georganiseerd door Simone Roodenberg van weekblad De Heraut en Tamara van der Linden van Thuiszorgwinkel Medisch Hart Bleiswijk. De beurs werd gehouden in het Wolfert Lyceum.

De beurs is geopend door wethouder Ankie van Tatenhove en daarna gevolgd door een openhartige presentatie van de heer René Kamerbeek, eigenaar van Vegro Verpleegartikelen.

De beurs Gezond en Welzijn, begon met een netwerkbijeenkomst voor alle zorgaanbieders uit Lansingerland, maar was ook voor iedereen die kennis wilde maken met en meer wilde weten over het aanbod in de gemeente Lansingerland. Iedereen, zowel jongere als oudere inwoners van Lansingerland die zich wilde laten informeren over alles wat met zorg en welzijn te maken heeft, was welkom. lees meer

Er waren kramen aanwezig van een groot aantal aanbieders van zorg in Lansingerland met aanbod van onder andere de thuiszorgorganisaties, diëtisten, voedingsconsulenten, sportinstructeurs, hulpmiddelen, sportartikelen, therapeuten van kunstzinnig tot Hapto en Living Fit. Ter plaatse werd als demonstratie een gezondheidstest afgenomen, om zo achter je biologische leeftijd te komen.

Na afloop van de beurs konden de organisatoren en de deelnemers terecht zeggen dat het een geslaagde beurs was en een goed platform dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*