Laatste weekend voor Provinciale Staten verkiezing.

IMG_4635Het was druk in alle kernen van Lansingerland met de politieke partijen die het winkelende publiek aanmoedigde te gaan stemmen op 18 maart. Het weer was wat guur, maar dat had gelukkig geen invloed op de goede sfeer.

Ook NederlandLokaal, de bundeling van autonome lokale partijen, presenteerde zich met de kandidaat Cheryta Buijs ( plaats 9) in Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel WC Westerwater. Helaas was Susan de Kluis( plaats 5) ziek. De gemeenschappelijke flyer van beide kandidaten is mede door de hulp van een groot aantal raadsleden, enthousiaste inwoners en de wethouder van Leefbaar 3B zaterdag in alle kernen aan veel inwoners uitgedeeld.
lees meer

Nu maar hopen dat veel inwoners de weg naar de stembureaus afleggen om hun stem te laten horen dat het anders moet. Want dat het anders moet, was de meest gehoorde opmerking van de inwoners van Lansingerland. Helaas bleek ook dat een te groot aantal liet weten niets meer met de politiek te hebben en geen enkel geloof had in verbetering en dus ook niet gaan stemmen.

Het is jammer want ook deze stemmen zijn waardevol om tot veranderingen te kunnen komen. De kandidaten voor de PS ZH van NederlandLokaal willen zich maximaal inzetten om de politiek weer dichter bij de burgers te brengen. Meer invloed voor de burgers is het meest belangrijke politieke uitgangspunt van NederlandLokaal.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Flyeren op15 maart samen aan de slag””]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*