Leefbaar 3B te gast bij RTVL Radio Jan Willem de Vries in ‘Het Magazine’

Vrijdagavond was Leefbaar 3B te gast bij RTVL Radio Jan Willem de Vries in het programma “Het Magazine”, waar weer belangrijke onderwerpen op het programma stonden. De uitzending was op vrijdag 15 maart tussen 18:00 en 20:00 uur op Radio Lansingerland FM.

Voor Leefbaar 3B was het onderwerp een terugkerend initiatief: het geven van een cursus gemeentepolitiek voor beginners. Leon Erwich vertegenwoordigde Leefbaar 3B bij RTVL Radio en gaf inzicht in het uitgebreide programma. De cursus biedt een kennismaking met de lokale politiek, inclusief het reilen en zeilen van de gemeenteraad, het college van Burgemeester en Wethouders, en de ambtelijke organisatie. Kennis van lokale politiek is nodig voor betrokkenheid en effectieve deelname in onze samenleving.

Daarnaast nam Leon Erwich deel aan de bijeenkomst van het Rottecafé, die plaatsvond op 11 maart in familierestaurant De Bergseplas. Het was een geweldige gelegenheid om ideeën uit te wisselen over de ontwikkelingen rondom de Plezierrivier de Rotte. Hierbij kwam het nieuwe MTB-parcours Hoge Bergse Bos, de kwaliteitsimpuls van het Lage Bergse Bos en de waterfestivals aan de orde. In de RTVL studio schoof ook Mariëlle van den Berge aan, met haar verhaal over de ontwikkelingen in en rondom de Rotte. “De Rotte is volop in ontwikkeling, en het is inspirerend om te zien hoe verschillende sprekers hun visie delen over de toekomst van dit belangrijke stukje natuur en recreatiegebied.”

Als je de uitzending hebt gemist of nogmaals wilt beluisteren, kun je deze vinden via de Uitzending Gemist. Zo kun je op je gemak luisteren naar de interessante discussies en de lekkere muziek die werden uitgezonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*