Dodenherdenking speciale uitzending op 4 mei via RTV Lansingerland

Tijdens de Nationale herdenking op 4 mei herdenken wij alle slachtoffers in Nederland of waar ook ter wereld, die zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties.
Vanwege de coronamaatregelen is een gezamenlijke herdenking in de drie kernen helaas niet mogelijk en is ook dit jaar de herdenking anders dan u gewend bent.

In samenwerking met de Oranjecomités, de gemeente en RTV Lansingerland worden de herdenkingsceremonies in Bergschenhoek, Berkel & Rodenrijs en in Bleiswijk vooraf opgenomen met een beperkt aantal betrokkenen volgens de geldende maatregelen.

Uitzending 4 mei 19.45 uur RTV Lansingerland

In een speciale tv-uitzending van de lokale omroep van de gemeente Lansingerland RTVL worden de ceremonies uitgezonden op dinsdag 4 mei om 19.45 uur. U kunt de uitzending ook achteraf terugkijken via de websites van RTV Lansingerland en van de gemeente.

4 mei kijk digitaal mee 

4 mei vlag hele dag halfstok

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei doet een oproep aan alle inwoners om op 4 mei de vlag thuis de hele dag halfstok te hangen ter nagedachtenis van de oorlogsslachtoffers. De vlag halfstok hangen mag van zonsopkomst tot zonsondergang.

Bevrijdingsdag de hele dag de vlag uit

Op Bevrijdingsdag roepen we alle inwoners op om de vlag de hele dag uit te hangen en vieren we dat we 76 jaar in vrijheid leven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*