De Lansingerlandse uitdaging – Gewoon doen!

Gewoon_Doen_400x400Met een mooie opkomst van bijna 100 personen vond in het gemeentehuis de aftrap plaats van de Lansingerlandse Uitdaging.

Na de succesvolle dorpsdialogen en de alliantiefabriek is er voor het vervolg aansluiting gezocht bij de Nederlandse Uitdaging, een formule die al op verschillende plaatsen succesvol is gebleken. De bedoeling is om ondernemers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid inhoud willen geven in verbinding te brengen met maatschappelijke organisaties binnen Lansingerland.

In de bijeenkomst werd de stichting die een en ander gaat coördineren opgericht door ondertekening van de oprichtingsakte door de leden van het  eerste bestuur, Cock van Bommel, Simone Roodenburg en Diana van Reenen. Daarvoor had wethouder Simon Fortuyn uitgesproken dat hij een positief gevoel bij dit initiatief heeft en hij verwacht dat het ook in Lansingerland een succes zal worden. Meer informatie over de stichting en haar doelstellingen is te vinden op de website www.lansingerlandseuitdaging.nl

1 Comment

  1. De Lansingerlandse uitdaging aan ‘dorpsdialogen en alliantie fabrieken’-proza…. dat riekt naar een salon-virtualiteit voor de theekransjes-incrowd ,dus ver buiten de maandagse werkelijkheid van de burger en ingezetene van Lansingerland.

    Terwijl er aan Leefbaarheid en het opruimen van gedoogde Verkrotting nog zoveel te doen is ( aan het opzetten van adequate Handhaving en bouwtechnisch gemeente toezicht).!

    Mag de burger ook zeggen : Handhaven… gewoon doen ?

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*