Burgemeester Van de Stadt nu echt van start

Welkom_vdStadtTussen het geven van groen licht door de Commissaris van de Koning om het selectieproces voor een nieuwe burgemeester te starten en de uiteindelijke installatie op 14 september zitten exact 11 maanden.
Maandagochtend werd de nieuwe burgemeester met zijn vrouw en kinderen door 700 basisschoolkinderen met kleurrijke ballonnen ingehaald.

Na het voordragen van het Koninklijk Besluit van 3 juli betreffende de benoeming van de heer drs. P.H. van de Stadt tot burgemeester van de gemeente Lansingerland vond de beëdiging plaats door de commissaris van de Koning Jaap Smit.
Na diverse toespraken werd de buitengewone raadsvergadering afgesloten met de installatierede door de nieuwe burgemeester. Vol trots en vereerd gaf hij aan dat hij niet kon wachten om – samen – aan de slag te gaan in Lansingerland. Met een kwinkslag naar de verkiezingsslogans van de politieke partijen wees Van de Stadt op de vier potentiele toekomstperspectieven te weten de metropolitane verbindingen, de economische vernieuwing, de toonaangevende duurzaamheid en de attractiviteit van Lansingerland

De fractie van Leefbaar 3B wenst burgemeester Van de Stadt heel veel succes en vertrouwt op een vruchtbare samenwerking.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*