Beoogd wethouders voorgesteld aan pers

bingDSC_0020_2497aweb

Onder de bezielende leiding van mevrouw Adri Bom die tijdens de formatiebesprekingen als formateur op trad werden afgelopen woensdag de vier beoogde wethouders aan de pers voorgesteld.

 

 

v.l.n.r. Ankie van Tatenhove (ChristenUnie), Albert Abee (CDA) Jeroen Heuvelink (D’66),  Burgemeester Coos Rijsdijk en Simon Fortuyn (Leefbaar 3B)
 bingDSC_0004_2481aweb
Ankie van Tatenhove (ChristenUnie), Albert Abee (CDA) Jeroen Heuvelink (D’66) en Simon Fortuyn (Leefbaar 3B) gaven na een inleiding door de formateur een toelichting op hun motivatie, achtergronden en vooral ook intentie om in een goede samenwerking voor de toekomst van Lansingerland aan de slag te gaan.

 

De aanwezige pers stelde een aantal vragen over het proces, de financiële situatie van de gemeente en de portefeuilleverdeling binnen het toekomstige College van B&W.

bingDSC_0059_2536aWebAls reactie op een desbetreffende vraag maakten zowel Simon Fortuyn als L3B fractievoorzitter Wouter Hoppenbrouwer duidelijk dat Leefbaar 3B een volstrekt onafhankelijke partij is en blijft en niets van doen heeft met welke politieke groepering dan ook met als centraal doel de belangenbehartiging van een Lansingerland waarin het goed leven, wonen en werken is.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*