Leefbaar 3B doneert € 600 tijdens Wintertijd Challenge Spieren voor Spieren en zwemt mee

Op initiatief van raadslid Marjolein Gielis heeft Leefbaar 3B zich zondagochtend om 2.00 uur ingezet voor de landelijke actie Wintertijd Challenge Spieren voor Spieren. In de nacht dat de wintertijd inging werd op zoveel mogelijk plaatsen in Nederland 1 uur en 1 seconde gesport om geld in te zamelen voor kinderen met een spierziekte. Ook de deuren van ons mooie zwembad De Windas stonden open voor dit goede doel.

Drie raadsleden Jan Pieter Blonk, Marjolein Gielis en Wouter Hoppenbrouwer bleven wakker om een frisse duik te maken en een uur lang te zwemmen. Als tegenprestatie  is een sponsorbedrag van € 600 gestort op de rekening van Spieren voor Spieren. lees meer

In het bijzonder worden  bedankt de broers van Wouter, Marco Frijhoff (FYNCH /Vinkeveen), René Bos, Johan van Beem, Gerard Bovens (fractievoorzitter PvdA Lansingerland), Simone v.d. IJssel, Ad Jahangir, Eric van de Jagt, Arjan van Santen, Peter van der Sluijs, Laura Carta, Bert Gielis, Anneke Strijbos en Dennis Kranendonk. Ook de bestuurs- en fractieleden van Leefbaar 3B hebben een donatie gedaan.

In zwembad de Windas is in totaal € 3.130,- gesponsord voor Spieren voor Spieren, het goede doel dat zich in Nederland enorm inzet om meer onderzoek te doen naar spierziekte bij kinderen. Landelijk is in deze nacht, waarin de klok een uur werd teruggezet, ruim € 300.000 opgehaald en er komt nog steeds geld binnen.

Vera van Welzenis, bedrijfsleider van zwembad de Windas, hartelijk dank voor je enorme inzet om deze Wintertijd Challenge Spieren voor Spieren tot dit grote succes te maken

 

zie deze link voor foto’s

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*