DOEL GEMIST

Wethouder den Uil wordt al tijden lang door de fractie Neeleman persoonlijk beschadigd door aanvallen met betrekking tot zijn integriteit, die met grote regelmaat tot onterechte en tijdverslindende, zinloze discussies leiden.
De PvdA bedoeling om dat in een debat aan de orde te stellen was goed, maar dat resultaat wel uit moest uitblijven was voor Leefbaar op grond van ervaring de reden om niet aan de discussie deel te nemen. Die moest wel stranden en ook deze keer bleek dat je als raadslid de vrijheid hebt om te zeggen en te beschuldigen wat je wilt  maar dit wel moet kunnen onderbouwen en daaraan ontbreekt het telkens. Doordat verdachtmakingen van corrupt handelen worden geuit,  niet op grond van onderbouwing van argumenten maar door stomweg te beschuldigen en bij de aangeklaagde de taak te leggen om onschuld te bewijzen, is de omgekeerde wereld en kan eindeloos doorgaan. En dat was te voorzien en wat er ook nu weer gebeurde.
Daar waar het vermogen wordt gemist om te luisteren naar, en in te gaan op de argumenten -van dit keer de PvdA-  en wordt geredeneerd vanuit complottheorieën, waar aanklachten niet worden gevolgd door het doen van aangifte bij Justitie  maar door onvermoeid verder te gaan op de ingeslagen weg van het maken van aantijgingen, daar heeft discussie helaas geen zin. Misschien is dat de les van deze poging geweest.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*