De laatste loodjes

Vandaag is het zover, dan mogen onze inwoners, stemmen.
Online is Leefbaar3B de komende dagen nog volop zichtbaar. Omdat het stemmen over meerdere dagen is verspreid, ligt hier een grote kans voor nóg meer zichtbaarheid.

Als jullie de komende dagen gaan stemmen, willen we jullie vragen om een “stemfie” te maken. Maak een foto van jezelf met het stembiljet in het stemhokje. Dit mag gewoon van de kiesraad, zolang het stemgeheim van andere kiezers gewaarborgd blijft.
Stuur ons de foto’s of plaats ze op social media en gebruik de hashtags #leefbaar3b #stemleefbaar3b #Lijst1, laat het ons weten dan delen we die ook. We zullen proberen alle stemfies te delen in onze posts en verhalen, zodat we 3 dagen lang nog maximaal zichtbaar zijn.

De laatste dagen van de campagne zijn in zicht,
wat zullen we het missen, het plezier met elkaar, de lol om de dingen die gebeuren en de leuke gesprekken op straat met de inwoners, wat was het geweldig.

Bedankt voor jullie bijgedrage aan deze geweldige campagne, het woord is nu aan de kiezer.
We gaan geen namen noemen, want we doen het met elkaar, maar Nico Goedegebure wil ik toch even uitlichten, hij is bij elke campagneactiviteit aanwezig geweest TOP

Als afsluiter willen we samen de verkiezingsavond inluiden met een gezamelijk hapje en een drankje ( wel voor eigen rekening 😉 ) Woensdag zijn we vanaf 18:00 in Foodbar Bergschenhoek, Kom je ook ??
( laat het even weten zodat we voldoende plaatsen reserveren)

Josh & Juuls Foodbar
De Kruin 4
Bergschenhoek

’s avonds gaan we naar het gemeentehuis om de stemming te volgen in de publiekshal van het gemeentehuis. Onder leiding van burgemeester Pieter van de Stadt en presentator Bart Nolles presenteren we:
• de resultaten per stembureau
• de opkomstpercentages
• een terug- en vooruitblik
• hoeveel van onze jonge kiezers op #Stemdate gingen
• de voorlopige verkiezingsuitslag

Deze onderwerpen en meer passeren deze avond de revue en tussendoor schakelen we naar de lokale, regionale en nationale televisie. RTV Lansingerland is de hele avond aanwezig om radio- en TV opnames te maken die live worden uitgezonden. Zo kunnen belangstellenden de verkiezingsavond ook thuis volgen.

Naast de politieke partijen zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom om deze avond bij te wonen. Aan inwoners wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden via een mail naar communicatie@lansingerland.nl. Zo hebben we enig zicht op het aantal aanwezige inwoners, naast de aanwezigen van de politieke partijen.

Programma
20.30 uur Inloop Verkiezingsavond
21.00 uur Welkom door burgemeester Pieter van de Stadt en presentator Bart Nolles
01.00 uur Einde van de avond met de voorlopige verkiezingsuitslag

Hou vol het is nog even spannend.
Groeten uit een zonnig Lansingerland

Campagneteam Leefbaar3B

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*