Gemeente Lansingerland nu ook op WhatsApp bereikbaar

Het WhatsApp nummer van het gemeentehuis is 06 460 01 084. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor WhatsApp-berichten. Het is niet mogelijk naar dit nummer te bellen of een sms te sturen. De fractie van Leefbaar 3B vindt het heel goed dat inwoners nu ook op deze wijze contact kunnen leggen met de gemeente.

Bereikbaarheid

De gemeente is van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur bereikbaar via WhatsApp. Berichten die ’s avonds, in het weekend en op feestdagen binnenkomen worden de eerstvolgende werkdag beantwoord. De gemeente streeft ernaar binnen twee (kantoor)uren antwoord te geven. In ieder geval wordt binnen 24 uur een reactie gegeven. Er worden alleen individuele WhatsApp-berichten beantwoord.

lees meer

Privacy

Via WhatsApp wordt door de gemeente geen privacygevoelige informatie meegedeeld, denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoordt de gemeente via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. Mocht dit het geval zijn, dan zal de gemeente vragen om op een andere manier verder contact op te nemen.

Wat is WhatsApp?

WhatsApp is een applicatie voor smartphones waarmee op een snelle manier berichten gratis verstuurd en ontvangen kunnen worden. Het werkt ongeveer hetzelfde als het versturen van een sms, maar dan via het internet. Behalve tekstberichten kunnen ook foto’s, video’s en geluidsopnames verstuurd worden.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*