Een Dagje bij ’t Ezelsbruggetje

Op een zonnige dag besloten Marjolein en Leon een uitstapje te maken naar Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje in Bleiswijk. De zon scheen fel aan de hemel en we waren nieuwsgierig naar de veranderingen die ze hadden doorgevoerd.

Bij aankomst werden we begroet door een kakofonie van geluiden: het gekakel van kippen, het geblaat van schapen en kalfjes. Overal om ons heen dartelden konijnen en geiten vrolijk rond. Het was een waar paradijs voor dierenliefhebbers.

We begonnen onze rondgang bij de ezels. Hun zachte vacht voelde zacht aan terwijl we ze aaiden. Daarna gingen we door naar de geiten, die nieuwsgierig hun kopjes door het hek staken. We mochten ze zelfs aaien! Het was een leuke ervaring om zo dicht bij deze dieren te zijn. Na een wandeling langs de kippenren en een bezoek aan de schapen, besloten we even kopje koffie te doen op het terras. We genoten van het uitzicht op de groene weides en de spelende kinderen. Het was een oase van rust midden in de drukte van alledag.

Kortom, Kinderboerderij ’t Ezelsbruggetje is een absolute aanrader voor een gezellig dagje uit. Of je nu jong of oud bent, de dieren zullen je hart stelen en je laten genieten van het boerderijleven.

Dit al vraagt ook om onderhoud en ze hebben daarvoor nog gereedschap nodig, dus heeft u nog tuingereedschap wat u niet meer gebruikt? of houtbewerkingsgereedschappen? Denk aan een het doneren van deze spullen aan het Ezelsbruggetje, zij zijn er enorm blij mee.

Voordat we vertrokken, deden we namens Leefbaar 3B een bijdrage voor de nieuwe tractor voor de kinderen. Zo konden we onze waardering tonen voor al het goede werk dat de kinderboerderij verricht.

Wil je meer informatie over ’t Ezelsbruggetje? Je kunt hun [Facebookpagina](https://www.facebook.com/ezelsbruggetje) bezoeken. 

Veel plezier op je volgende dagje uit!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*