Leefbaar 3B benoemt Nico Goedegebure als nieuwe bestuursvoorzitter

Leefbaar 3B is verheugd te melden dat Nico Goedegebure is benoemd tot de nieuwe bestuursvoorzitter van de partij. Goedegebure, al jarenlang actief binnen de partij, zal zijn uitgebreide ervaring en betrokkenheid inzetten om de koers van Leefbaar 3B voort te zetten en aan te scherpen.

Met de aanstelling van Goedegebure en werving van een penningmeester en secretaris zet Leefbaar 3B een nieuwe stap naar versterking van haar positie als de grootste en meest betrokken politieke partij in Lansingerland. “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en kijk ernaar uit om samen met mijn collega-bestuursleden, raadsleden en alle inwoners van Lansingerland te werken aan een leefbare, veilige en duurzame toekomst voor onze gemeente,” aldus Nico Goedegebure.

Onder zijn leiding zal Leefbaar 3B het directe contact met de inwoners verder intensiveren, een prioriteit die Goedegebure hoog in het vaandel draagt. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de regelmatig georganiseerde wijkbezoeken, waarmee de partij actief inspeelt op de zorgen en ideeën van de inwoners. De eerstvolgende wijkbezoeken staan gepland op zaterdag 28 september. In de ochtend zal de partij aanwezig zijn in Berkel Westpolder en in de middag in het centrum van Bleiswijk.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*