leefbaar3b-vrijstaand
Beste lezer,
De fractie, het bestuur en wethouder van Leefbaar 3B wensen u fijne feestdagen en vooral veel geluk en gezondheid toe.

Het kerstreces is dan wel begonnen, maar u ontvangt van ons volgende week nog een politieke terugblik over 2023.
Nieuwjaarsreceptie gemeente Lansingerland
De gemeente Lansingerland nodigt u uit voor de nieuwjaarsreceptie op 8 januari 2024. Aanmelden kan via: https://www.lansingerland.nl/nieuwjaarsreceptie2024/
Afscheid notuliste Marianne Jansen
De gemeenteraad nam gisteren afscheid van Marianne: de vaste notuliste van de commissievergaderingen, raadsvergaderingen en coalitieonderhandelingen. Na 15 jaar stopt zij met het notuleren van de vergaderingen en gaat zij zich volledig toeleggen op haar passie: kleding op maat maken.
Wij bedanken Marianne voor haar jarenlange inzet en wensen haar heel veel succes met haar atelier toe: Lothassa Couture.
In haar emotionele afscheidsspeech benoemde zij in het bijzonder nog haar warme herinneringen aan de periode met Kees Heugens.

Overige berichten van onze website

Ontevreden over WMO vervoer taxi Noot Personenvervoer

Naar aanleiding van artikelen in de Heraut en Hart van Lansingerland over de slechte dienstverlening van Noot Personenvervoer heeft Leefbaar 3B vragen gesteld in de gemeenteraad van Lansingerland.
Ontevreden over WMO vervoer taxi Noot Personenvervoer

Bestemmingsplan Urban Logistic Campus (ULC A12)

Bestemmingsplan Urban Logistic Campus (ULC A12)
De fractie van Leefbaar 3B zal gaan instemmen met het vaststellen van het bestemmingsplan Urban Logistic Campus. Het is het voormalige terrein van de veiling The Greenery in de Klappolder in Bleiswijk.
Update 21 december: dit bestemmingsplan is van de agenda gehaald vanwege een aanvullende brief die de commissie Ruimte nog eerst wil bespreken in januari.
facebook twitter instagram 
Email Marketing Powered by MailPoet