Duoraadslid Leefbaar 3B – Bleiswijk

Terry is sinds 2004 ondernemer als webbouwer en programmeur. Hij is geboren en getogen in Bleiswijk en woonde daar de eerste 25 jaar van zijn leven, totdat hij door gebrek aan woningen voor starters noodgedwongen de gemeente verliet. Hij groeide op in de Zeeheldenbuurt (Karel Doormanlaan), ging nog naar de toenmalige basisschool de Lozanje, gevolgd door de Anne Frankschool, Blesewic en Melanchthon Schiebroek. Zoals veel jongeren en jongvolwassenen kon hij niet in Bleiswijk blijven wonen, door gebrek aan beschikbare woningen. Hij heeft daarom onder meer twee jaar in Leiden gewoond voor zijn studie Criminologie. Samen met zijn verloofde, Rosanne, heeft hij twee kinderen. In 2019 verhuisde hij met zijn gezin terug naar Bleiswijk, naar de Tuinen, toen het voor hun – eindelijk – mogelijk was een huis te kopen in Lansingerland.

Terry heeft vele interesses. Je kent hem bijvoorbeeld wellicht van de Stichting Reanimatie 3B-Hoek (waar hij al sinds 2009 actief is en ook les geeft).

De belangrijkste motivatie voor Terry om politiek actief te worden, is de toekomst van zijn kinderen. Hij wil graag dat ze over 20 jaar nog steeds in het mooie, dorpse, Bleiswijk kunnen wonen, als zij dat willen. Dat ze dan ook nog kunnen recreëren in een groen en aantrekkelijk Rottemerengebied, veilig op de fiets naar een middelbare school in Bergschenhoek en kunnen uitgaan in Berkel & Rodenrijs.

Functies

  • LId van de commissie Algemeen Bestuur

Contact    

E-mailadres: terry@leefbaar3b.nl
Twitter: @Duivesteijn
Facebook

Nevenfuncties

  • Eigenaar (webdeveloper) LoungeRoom Online Solutions, betaald
  • Penningmeester (onbetaald) en vrijwilliger Stichting Reanimatie 3B-Hoek, vrijwilligersvergoeding
  • Reanimatie-instructeur Stichting Reanimatie 3B Hoek, betaald
  • Bestuurslid Stichting Oranjecomité Bleiswijk, onbetaald
  • Vrijwilliger Maatjesproject Welzijn Lansingerland, onbetaald
  • Bestuurslid S2Hub (onbetaald)