Duoraadslid Leefbaar 3B – Berkel en Rodenrijs

Jean-Paul is geboren in Rotterdam en heeft een groot deel van zijn leven in de regio (waaronder Capelle aan den IJssel) gewoond en gewerkt. Al 10 jaar heeft hij zijn hart verloren aan zijn vrouw Susan en daarmee ook aan Lansingerland. Samen met hun drie tienerzonen wonen ze in de gouden buurt van Berkel en Rodenrijs. Jean-Paul heeft brede interesses: van geschiedenis, wetenschap en muziek tot skiën, fietsen en lekker ontspannen in de sauna. Verder geniet Jean-Paul graag van het culinaire leven in de plaatselijke horeca en kijkt er naar uit om samen met inwoners en ondernemers te investeren in de (culturele) uitgaansmogelijkheden in onze mooie gemeente.
Naast ruim 20 jaar ondernemerschap (waarin Jean-Paul ervaring heeft opgedaan met horeca, webshops, een winkel en een trainingsbureau), heeft hij tegelijkertijd diverse ambtelijke functies binnen gemeenten vervuld. Tevens was hij na zijn studie bestuurskunde, zo’n 15 jaar politiek actief als raadslid en wethouder Financiën en Buitenruimte in Capelle aan den IJssel. Momenteel is hij Programma Manager Duurzaam Vastgoed en Grond in de gemeente Westland.
Jean-Paul waardeert met name het dorpse karakter van de kernen van Lansingerland en de mooie, omringende natuur- en recreatiegebieden. Daarnaast is de goede OV-verbinding de perfecte manier om (indien gewenst) de stadse drukte van Rotterdam of Den Haag op te zoeken en daarna snel weer terug te keren naar de veilige en leefbare 3B-woonomgeving. Juist die prettige leefomgeving wil Jean-Paul dan ook graag behouden voor volgende generaties. Zijn ruime kennis van, ervaring met en passie voor de lokale politiek zet hij hiervoor met liefde in: betrouwbaar, betrokken en bereikbaar!

Functies

  • LId van de commissie Ruimte

Contact    

Twitter: @JPMeuldijk

Nevenfuncties

  • Programma Manager Duurzaam Vastgoed en Grond, gemeente Westland, bezoldigd
  • Bestuursvoorzitter Leefbaar 3B, onbezoldigd